nedeľa 8. septembra 2013

Worl War Z

Velkofilm, s akcnim nazvom,
a hercom bredom pidom a drsnimi plagatmi, Z... to ma malo hned napadnut ze to je o zombikoch.. ani si to nepustim :)),
trosku rozhorcenia na zaciatok na temu zombie, to uz su uplne vseci tak vymlety napadovo ze vsade pchaju tych zombikoch ved co je na tej teme take zaujimave, okrem toho ze su mrtvy a ziju, nic viac.. lebo to aj uplne zdegenoerovali.. povodne boli zombis tusim u voo doo, a tie dristi s virusmi prisli az s tv,tak ako aj upiri sa rozpadaju na svetle, zaujimave ze upiroch nevyrabaju tiez pomocou viru , riadne chabe s timi zobikmi milion filmov, nikto nevie odkial prisli ... daky vyrus aha a vsetko kantria..
okej k filmu.. uvod Dckovsky velkofilm hepi rodinka uprostred katastrofi dcerenka ma astmu to ako keby kazde jedno amercke decko malo astmu co film s deckom to astma... totalne na grc, az som nemal chut to pozerat.. ale ako nevyzeralo to zle len napadovo mizerne a tie klise , blee.. on byvali vojak bla bla... potom cele ludstvo bojuju , miesta je malo... kazdy robi co moze a pitt ide hladat sposob ako zastavit totu katastrofu koli rodinke, miestami to zacina byt zaujimave , patranie po prapovode a tak... ale vsetko to je len lacny trik pre zopar zaberov, i ked riesenie je zaujimave i pekne podane.. v podstate je priemerne a zaver je podpriemerny.. taky bla bla bla... tusim ako v ja legenda tam to bolo este ako tak... tu je to taky hepiend a ze nevzdavame sa bojujeme,  world war Z 2 bla bla..
co maju na tych zombikoch preboha, hrozne ty boli akurat rychlejsi a drsnejsi .. isli ako voda... menili sa za sekundu... akurat nechapem toho v izraeli co tam stimi zubami a recami ze dakto sa premenil za 10 minut naco to tam bolo .. priestor pre dvojku? mozno dufam ze ziadna nebude, hlupe nekonecne seriali tu uz su... na zabitie nedelneho popoludnia idealny film, o kus lepsie ako stravit ho pri faceboku. konec

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára