utorok 3. septembra 2013

SUITS - Kravataci

SUITS - Kravataci
skusil som daco nove, kdesi na sme filmoch  dali na to uputavku, vyzeralo to zaujimavo

chlapik dostal padaka zo skoli lebo predal testi dekanovej dcere, a zivi sa robenim testov za druhych ... je chytry foto pamat ale je to taky flakac az ked ho nezahraje zhoda nahod ku big rybe,  kde sa skryl pred policiou a ukazal mu ze vie cele pravo naspamet a je rychli pohotovy a neviem aky super.
ten ho zobere do firmy hoci nema harvard, sympaticky serial, kazdi diel nejaka tema vcelku zauijimava , velky pravnik riesi velku vec maly daku charitu, pozeratelne kus i zaujimave...
potom prisla druha seria.. kde z jednej casti spravili celu seriu dali jej uplne prehliadnu zapletku kde polka serie robili vedu okolo dacoho co kazdy vedel ze to je naraficene, ako divak, a potom ze sa karta obratila, ziadne ze dva pripadi za cast.. uplne z toh ospravili sracku... az taku sracku ze som nedokazal pozriet posrednu cast bo ma to absolutne absolutne nebavilo a somto pozeral len z donutenia... ale take seriali mozem kaslat...  prvu seriu odporucam na pozadie k vareniu obeda dalej sa na to mozete vykaslat... pekne obleky..

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára